Tietoja meistä

Olemme riippumaton kustantamo ja toimineet kustannusalalla jo yli kymmenen vuotta. Lava Kustannus suhtautuu kirjallisuuteen intohimoisesti, ja haluamme, että kirjamme tavoittavat mahdollisimman monet lukijat.

Olemme ylpeitä kaikista niistä lahjakkaista kirjailijoista, joiden kirjoja olemme saaneet julkaista. Uskomme koskettaviin tarinoihin ja tunteisiin, joita ne herättävät.

Toisin kuin monet muut kustantamot, voimme sanoa, että meillä on laaja julkaisuprofiili, joka kattaa monia eri genrejä. Tästä syystä voimme tarjota motivoituneille kirjailijoille julkaisumahdollisuuden suuremmalla todennäköisyydellä.

Saamme usein yli kaksisataa käsikirjoitusta kuukausittain, joten emme voi taata, että juuri sinun käsikirjoituksesi hyväksytään. Käsikirjoitustiimimme arvioi jokaisen käsikirjoituksen erikseen monen eri tekijän, kuten kielen, rakenteen, itse tarinan ym. perusteella. Hyväksymme vain käsikirjoituksia, jotka ovat korkeiden laatuvaatimuksiemme mukaisia. Pyrimme vastaamaan sinulle kahden tai kolmen kuukauden kuluessa käsikirjoituksesi lähettämisestä.

Koska vastaanotamme niin monia käsikirjoituksia, emme voi taata tarjoavamme kaikille kirjailijoille ns. perinteistä kustannussopimusta, jossa kustantaja vastaa kaikista kustannuksista. Jos emme voi tarjota sinulle sopimusta, pyrimme antamaan rakentavaa palautetta syistä, joiden vuoksi käsikirjoitustasi ei hyväksytty.

Lähetä käsikirjoituksesi tästä

Konseptijulkaisu

Oman julkaisutoimintamme lisäksi teemme yhteistyötä yritysten ja organisaatioiden kanssa kirjojen ja sisällön räätälöimiseksi. Tuotantomme vaihtelee brändiä vahvistavista tarinoista ja konseptijulkaisuista aina yrityksille ja viranomaisille tehtyyn äänituotantoon. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Olemme tehneet yhteistyötä muun muassa Spendrupsin, Allersin, johtavien kosmetiikka- ja hajuvesimerkkien sekä elämysteollisuuden kanssa.